Gaming Bureaus & Gaming stoelen – Uw Game- of werkplek

Bas Kuiper

Bas Kuiper

9 januari 2022

Gaming bureaus en gaming stoelen zijn hedendaags niet meer weg te denken uit een gezonde game omgeving. Toch hoeven deze bureaus en stoelen absoluut niet beperkt te blijven tot enkel gamers. Gaming stoelen en gaming bureaus hebben namelijk vele voordelen die ieder kantoor ook productiever, beter en comfortabeler kunnen maken. Helemaal als we de unieke aspecten van onze bureaus meenemen in het verhaal, maar daarover later meer.

Gamestoelen voor op kantoor?

Gamestoelen zijn inmiddels volledig over het negatieve stigma heen dat ze enkel gebruikt worden door gamers omdat de stoelen er leuk uit zien. Tuurlijk zien deze stoelen er goed uit, maar tegenwoordig zijn de meeste mensen zich er volledig van bewust dat deze stoelen ook enorm comfortabel zijn, en ook nog eens enorm sterk zijn. Dit betekent dat deze stoelen niet alleen gebruikt hoeven te worden door gamers. Deze stoelen zijn ook perfect voor kantoren. Ook zien we door de enorme toename van thuiskantoren dat deze stoelen daar ook heel goed in huis passen.

We zien echter niet alleen een toename in de aanschaf van gaming stoelen voor thuiskantoren. Ook zien we duidelijke toenames in de aanschaf van onze zogenaamde gaming bureaus. Deze bureaus onderscheiden zich op ontzettend veel vlakken, en we zijn hier dan zelf ook enorm enthousiast over. Daarom is het nog leuker om te zien dat onze klanten daar ook ontzettend positief over zijn.

Wat maakt deze bureaus uniek?

De bureaus zijn ergonomisch en allemaal in hoogte verstelbaar. Dit zorgt er voor dat u staand kan gamen, maar dit is dus ook ideaal voor een werk omgeving. Gezondheid op de werkvloer is een steeds belangrijker wordend item, waardoor deze bureaus steeds gewilder zijn. Staand werken is namelijk veel gezonder dan zittend werken.

Daarnaast hebben onze bureaus lichten aan de onderkant van de bureaus, waardoor uw werk of gameplek er ontzettend gaaf uit kan gaan zien. Niet alleen ziet dit er gaaf uit, maar het geeft u ook de mogelijkheid om een bepaalde sfeer te creëren die goed kan zijn voor de productiviteit of de concentratie. Licht speelt een grote rol in de omgeving en sfeer van een ruimte, en hier spelen wij op een unieke manier op in!

Verder beschikken onze bureaus ook over alle tools die een modern bureau tegenwoordig bevat. Denk hierbij aan de mogelijkheid om uw telefoon draadloos op te laden, en een kabelgoot die er voor zorgt dat uw kabelmanagement top geordend kan worden. Dit geeft een rustig beeld wat de concentratie nog verder bevorderd!

Bureaus & Bureaustoelen voor Gamers en kantoor medewerkers

De reden dat wij ontzettend goed weten waar u naar op zoek bent, is omdat wij werken vanuit onze wensen. Wij zijn namelijk zelf gamers en mensen die op kantoor werken op dagelijkse basis. Hierdoor herkennen wij de wensen en behoeften van onze klanten. Hierdoor geven wij dus ook daadwerkelijk om de kwaliteit van onze bureaus, aangezien wij zelf weten hoe vervelend is om geen goed bureau te hebben of om op een oncomfortabele bureaustoel te zitten.

Wij hopen dat we uw wensen zo goed mogelijk kunnen vervullen. Voor alle mogelijke vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Deze blog delen

De laatste blog posts

Bekijk de laatste industry nieuws, weetjes, technologie en meer.