Klantenservice

FAQ

Game bureaus

Bij elk game bureau wordt een duidelijke handleiding meegeleverd, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het bureau gemonteerd moet worden. Hierdoor hoef je geen professionele monteur in te huren en kun je het bureau zelf eenvoudig opzetten.

Onze game bureaus zijn ook uitgerust met verstelbare poten, waardoor je het bureau op de juiste hoogte kunt instellen en altijd een comfortabele houding kunt aannemen. Hierdoor wordt het risico op rugklachten sterk verminderd en kun je langere tijd comfortabel werken of gamen.

Al met al maakt het eenvoudige montagesysteem van onze game bureaus deze producten nog aantrekkelijker voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en efficiënte werkomgeving. Door het game bureau zelf te monteren, bespaar je niet alleen tijd en geld, maar kun je ook snel en eenvoudig aan de slag met jouw nieuwe setup.

Schatting montagetijd: 20 minuten

Een boor met bitjes is een goed hulpmiddel om onze game bureaus mee te monteren. 

Afhankelijk van welk bureau u bij ons afneemt zijn dit de afmetingen:

  • 120 x 80cm
  • 140 x 80cm
  • 160 x 80 cm
  • 180 x 80 cm
  • 200 x 80 cm

Absoluut. Dit is iets wat voor ons erg belangrijk is. Dus met trots kunnen wij stellen dat onze bureaus voldoen aan de EN-Normen. Hierdoor kunnen deze bureaus dus op de werkvloer gebruikt worden, maar ook gewoon thuis!

Ja! Alle bureaus in ons assortiment zijn in hoogte verstelbaar. In de productinformatie van ieder bureau kunt u heel duidelijk zien tot welke hoogte ieder bureau versteld kan worden.

Ja dat is geen enkel probleem! Wij maken graag een bureau op maat voor u. Vul uw wensen en behoeften in op ons contactformulier, en dan zullen wij mooi bureau voor u in elkaar gaan zetten.

Game stoelen

Binnen 15 minuten zijn al onze gamestoelen te monteren! Bij het ontwikkelen van onze Game stoelen was montagetijd een belangrijk uitgangspunt. Wij hebben dit voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt middels de duidelijke gebruiksaanwijzing en meegeleverde montage materiaal. 

Ja! al onze stoelen zijn ergonomisch ontworpen om het zitcomfort zo optimaal mogelijk te maken.

Bestellen en leveren

Ja, als de bestelling onderweg is ontvangt u per mail een track & trace code.

De Levertijd bedraagt maximaal 5 werkdagen

Dat is erg vervelend, onze excuses hiervoor! We lossen dit graag snel voor u op! Neem contact met ons op via het contact formulier, en vermeldt hier kort wat er ontbreekt, dan gaan wij dat direct voor u oplossen.  

Jammer dat het product niet in de smaak is gevallen. Retourneren is uiteraard geen probleem. Vul simpelweg ons contactformulier in met daarbij de reden voor retour. Vermeldt ook direct het rekeningnummer waarop u het geld teruggestort wilt hebben. Hierna nemen wij contact met u om het retour aftehandelen.

Samenwerkingen

Absoluut. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en afleveren van ergonomische ruimtes.

Wij staan altijd open voor samenwerkingen en zijn erg benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn! Voor samenwerkingen kunt u het contactformulier invullen en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord.

Wilt u een offerte aanvragen? Stuur een mailtje met uw wensen naar info@jbkgaming.com

Vragen?

Wij helpen je graag. Onze klantenservice is elke dag
tussen 09:00 – 23:00 uur via de mail bereikbaar.