Over ons

JBK gaming is ontstaan door onze passie voor gamen. Wij als gamers liepen vaak tegen veel problemen aan tijdens het gamen. Denk hierbij aan stoelen die niet prettig zitten voor een langdurige periode, maar ook gewoonweg stoelen die niet stevig zijn. Wij besloten daarom het heft in eigen handen te nemen, en met deze onderneming te starten. Wij hebben een doel voor ogen en dat is meubilair verkopen dat tot het hoogste niveau behoort. Wij hebben hier hard aan gewerkt en dat leidde tot onze game bureaus en game stoelen. Wij ontwikkelen onze producten voortdurend om onze producten steeds comfortabeler en meer naar uw wens te maken. Wij krijgen daarom ook graag feedback van u, om ons als bedrijf steeds te verbeteren.

Ergonomisch

Onze producten zijn ontworpen voor de mensen die graag willen gamen, Werken of studeren zonder klachten. Door de verstelbare functies van de bureaus en de aanpasbaarheden van de stoelen kan je een ideale positie aannemen, waardoor jij maximaal kan gaan presteren.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Onze bureaus voldoen daarom ook aan de richtlijnen van Kantoormeubilair. Onze producten zouden dus ook uw thuiskantoor of het kantoor van uw werk enorm verbeteren.